Foto: Aizsardzības ministrija
Brocēnu novadā pazudušās 83 gadus vecās sievietes meklēšanā pirmdien tika iesaistīts Nacionālo Bruņoto spēku (NBS) aviācijas bāzes helikopters "Mi-17", informēja NBS.

Pievakarē helikopters meklēšanas darbus pārtrauca un atgriezās bāzē.

Sievietes meklēšanā brīvprātīgi iesaistījušies arī vietējie iedzīvotāji, informēja Valsts policijas pārstāve Signe Šteinberga.

Pazudušo sievieti nav izdevies atrast jau kopš svētdienas vakara. Policija informē, ka kopš brīža, kad ziņots par sirmgalves pazušanu, apkārtnē notiek vērienīgi meklēšanas darbi, kas pagaidām nav vainagojušies ar panākumiem. Tā kā netiek izslēgta iespēja, ka sirmgalve aizbraukusi uz kādu citu netālu apdzīvotu vietu.

Jau ziņots, ka Brocēnu novadā Leibu kapu apkārtnē svētdien pazudusi kāda 83 gadus veca sieviete. Izejot no mājas, sirmgalve piederīgajiem teikusi, ka dodas lasīt riekstus, taču ilgu laiku neatgriezās.

Sievietes pazīmes - augums ap 175 cm, gari, sirmi mati, uz zoda dzimumzīme, par apģērbu ziņu nav, kājās varētu būt zaļi zābaki. Policija aicina atsaukties cilvēkus, kuru rīcībā varētu būt ziņas par pazudušo sievieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!