Foto: LETA

Rīgas dome (RD) trešdien, 7. novembrī, ārkārtas sēdē mainīja pastāvīgo komiteju sastāvu, rodot vietu tajās 10 jaunajiem deputātiem.

Jaunās konservatīvās partijas (JKP) frakcijā darbu trešdien sāka septiņi deputāti.

Jurists Valters Bergs strādās Finanšu un administrācijas lietu komitejā, Pilsētas īpašuma komitejā, Satiksmes un transporta lietu komitejā, kā arī Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejā. Viņš darbosies arī Rīgas pilsētas pašvaldības īpašuma privatizācijas komisijā.

SIA "Skolvadības pakalpojumi" valdes loceklis Jānis Ozols strādās Finanšu un administrācijas lietu komitejā, Izglītības, kultūras un sporta komitejā, kā arī Satiksmes un transporta lietu komitejā.

Valsts zemes dienesta analītiķis Māris Grīnbergs strādās Finanšu un administrācijas lietu komitejā, Mājokļu un vides komitejā un Pilsētas attīstības komitejā.

Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrības valdes priekšsēdētājs Imants Keišs strādās Sociālo jautājumu komitejā un Satiksmes un transporta lietu komitejā.

Valsts probācijas dienesta speciālists Pēteris Agloniets strādās Sociālo jautājumu komitejā, Pilsētas attīstības komitejā un Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejā.

Jaunsardzes un informācijas centra vadītājs Druvis Kleins strādās Mājokļu un vides komitejā, Pilsētas īpašuma komitejā, kā arī Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejā. Viņš darbosies arī Rīgas pilsētas pašvaldības īpašuma privatizācijas komisijā.

Savukārt koncertmeistars Mārcis Kūlis strādās Pilsētas attīstības komitejā un Izglītības, kultūras un sporta komitejā.

Partijas "Latvijas attīstībai" jaunais RD deputāts Andris Bačkurs strādās Pilsētas attīstības komitejā, kā arī Satiksmes un transporta lietu komitejā. Viņš darbosies arī Rīgas pilsētas pašvaldības īpašuma privatizācijas komisijā un Vidi degradējošu būvju komisijā.

Bet partijas jaunatnes nodaļas vadītājs Edgars Lejnieks darbosies Sociālo jautājumu komitejā, Izglītības, kultūras un sporta komitejā, kā arī Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejā.

Savukārt "Saskaņas" jaunpienācējs, ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžas vada komandieris un vairāku uzņēmumu valdes loceklis Artūrs Hroļenko strādās Satiksmes un transporta lietu komitejā, kā arī Sociālo jautājumu komitejā. Viņš darbosies arī Rīgas pilsētas pašvaldības īpašuma privatizācijas komisijā un Vidi degradējošu būvju komisijā.

Vēstīts, ka darbu RD trešdien sāka 10 deputāti, kuri Rātsnamā aizvietoja Saeimas deputāta mandātu ieguvušos kolēģus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!