Foto: F64

Pie Francijas vēstniecības Rīgā sestdien Valsts policijai (VP) divreiz nācies personām ar plakātiem skaidrot piketēšanas kārtību, portālam "Delfi" pastāstīja VP pārstāve Ance Rozīte.

Kā skaidro Rozīte, personas, kuras uz notikumu vietu bija ieradušās ar plakātiem, pēc policijas paskaidrojumiem devušās labprātīgi projām.

Šādi gadījumi sestdien pie vēstniecības norisinājās divreiz. Dienas pirmajā pusē pie vēstniecības bija ieradušies divi vīrieši ar plakātiem, savukārt dienas otrajā pusē - piemiņas brīdī pie vēstniecības atradās kāds vīrietis ar nepilngadīgu personu, kuri turējuši plakātus.

Kā ziņots, Ārlietu ministrija (ĀM) naktī saņēmusi daudzus zvanus no iedzīvotājiem, kas uztraukušies par saviem tuviniekiem, tomēr ministrijai nav informācijas par bojāgājušajiem vai cietušajiem no Latvijas, informēja ministrijā.

Jau vēstīts, ka acīmredzot koordinētās apšaudēs un sprādzienos Parīzē piektdienas vakarā nogalināti vismaz 128 cilvēki, bet daudzi citi guvuši ievainojumus, vēsta Francijas mediji.

Apšaudes notikušas vismaz septiņās dažādās Parīzes vietās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!