Foto: LETA

Pašvaldības SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) kopš aprīļa vidus likvidēta Attīstības projektu nodaļa, kā arī pārtrauktas darba attiecības ar nodaļas vadītāju Agni Kalnkaziņu, apliecināja RNP preses pārstāve Santa Vaļuma.

RNP norāda, ka pārmaiņas notikušas, lai optimizētu un uzlabotu uzņēmuma darbu. Šādi "organizatoriski pasākumi" uzņēmumā notiekot regulāri darbības uzlabošanas nolūkos. Tomēr aģentūra LETA, atsaucoties uz savā rīcībā esošu informācija, vēsta, ka šīs pārmaiņas saistītas ar Valsts kontroles (VK) revīzijas laikā konstatētajiem pārkāpumiem.

Kalnkaziņš apliecināja, ka uzņēmumā vairs nestrādā, taču plašākus skaidrojumus nesniedza.

Kalnkaziņš ir bijušais "Rīgas dārzu un parku" direktors. Viņš kandidēja Saeimas vēlēšanās no partijas "Saskaņa" saraksta.

VK revidenti sākuši revīziju pašvaldības kapitālsabiedrībā RNP, lai pārbaudītu, kā šis uzņēmums veic māju apsaimniekošanu.

Kā informē VK, revīzijas "Dzīvojamo māju pārvaldīšanas un apsaimniekošanas maksas noteikšana sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Rīgas namu pārvaldnieks"" mērķis ir pārbaudīt, kā noteikta maksa par dzīvojamo māju pārvaldīšanu un apsaimniekošanu. Revīziju bija plānots pabeigt līdz maijam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!