Foto: LETA

VID Nodokļu pārvaldes direktore, pašreizējā Valsts ieņēmumu dienesta (VID) vadītāja amata pienākumu izpildītāja Dace Pelēkā pauž, ka par pieteikšanos dienesta ģenerāldirektora amatā, viņa stāsta LTV raidījumā "Rīta Panorāma".

"Man vēl ir pāris diena laika, lai apdomātos. Es vēl konsultēšos ar saviem ģimenes locekļiem, vai arī viņi ir gatavi šim izaicinājumam," Pelēkā skaidroja raidījumā.

Tāpat VID pārstāve atklāja, ka konkursa pretendentu saraksts arī pēc konkursa noslēguma paliks konfidenciāls. Pieteikšanās konkursā noslēdzas šonedēļ.

Jau vēstīts, ka gan finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS), gan Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) iepriekš pauduši cerību, ka konkursam varētu pieteikties arī pašreizējā faktiskā dienesta vadība, tostarp Pelēkā.

Kā ziņots, Valsts kanceleja 17. augustā izsludināja jaunu atklātu konkursu VID ģenerāldirektora amatam, uz kuru pretendenti var pieteikties līdz 14. septembrim. Konkursā aicināti piedalīties ne tikai finanšu, bet arī administratīvie vadītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!