Pērn uzkrājumi grūtībās nonākušajā "Parex Bankā" bija pieciem valdības ministriem, bet ministru vidū populārākas bankas, kurās tiek turēti uzkrājumi, ir "SEB banka" un "Swedbanka", tāpat populāri ir uzkrājumi skaidrā naudā, liecina amatpersonu deklarācijas par pagājušo gadu.
Premjeram Ivaram Godmanim bija aptuveni 3200 latu lieli uzkrājumi "Krājbankā", savukārt Latvijas bankas prezidentam uzkrājumi ir vairākās iestādēs - Latvijas Bankā, "Hipotēku bankā", "Nordea Bank", "HSBC Bank", "SEB Dzīvības apdrošināšanā".

Pērn ārlietu ministram Mārim Riekstiņam (TP) saskaņā ar viņa amatpersonas deklarāciju "Parex bankā" bija uzkrājumi aptuveni 20 000 latu un 2500 ASV dolāru (aptuveni 1250 lati) apmērā. Ekonomikas ministram Kasparam Gerhardam (TB/LNNK) "Parex bankā" bija uzkrājumi aptuveni 20 000 latu apmērā.

Izglītības un zinātnes ministrei Tatjanai Koķei (ZZS) - aptuveni 1000 ASV dolāru (aptuveni 550 latu). Zemkopības ministram Mārtiņam Rozem (ZZS) šajā bankā pērn bija uzkrājumi aptuveni 3000 latu apjomā.

Vides ministram Raimondam Vējonim (ZSS) pērn "Parex bankā" bija uzkrājumi aptuveni 54 000 latu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!