Foto: PantherMedia/Scanpix
Rīgas domes Labklājības departaments izsludinājis iepirkuma konkursu par pētījuma veikšanu par Rīgas pilsētas iedzīvotāju veselības paradumiem, liecina departamenta mājaslapā publicētā informācija.

Iepirkuma priekšmets ir sadalīts divās daļās - vienā pētījumā plānots noskaidrot pusaudžu informācijas tehnoloģiju lietošanas paradumu saistību ar veselības stāvokli, otrā - veikt vecāka gadagājuma iedzīvotāju kognitīvo spēju kvalitātes novērtējumu.

Aptaujas gaitā paredzēts aptaujāt vismaz 500 Rīgas jauniešus vecumā no 13 līdz 14 gadiem pilsētas izglītības iestādēs ar anketu palīdzību latviešu un krievu valodā.

Savukārt Rīgas vecāka gadagājuma iedzīvotāji tiks atlasīti 50, 55, 60, 62, 65 un 70 gadu vecuma grupās, veicot individuālu testēšanu, izmantojot Vudkoka-Džonsona Kognitīvo spēju testu. To izmanto, lai noskaidrotu bērna vai pieaugušā intelekta attīstību un īpatnības.

Piedāvājuma iesniegšanas termiņš noteikts līdz 4.marta plkst.14 Rīgas domes Labklājības departamentā, Baznīcas ielā 19/23, Rīgā, 3.stāvā, sekretārei iesniedzot personīgi darba dienās no plkst.9 līdz 16 vai līdz minētajam termiņam nogādājot ar citiem līdzekļiem.

Līguma izpildes termiņu plānots noteikt līdz šā gada 9.decembrim, un iecerēts, ka piedāvātā līgumcena par katru pētījumu nepārsniegs 4959 latus bez pievienotās vērtības nodokļa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!