Foto: F64
Ceturtdienas rītā dzelzceļa posmā Zolitūde-Depo noticis satiksmes negadījums, kurā gājis bojā jaunietis, liecina Valsts policijas izplatītā informācija.

Ceturtdien no rīta, pulksten 8.20 Rīgā, netālu no Zolitūdes stacijas, notika negadījums – zem vilciena pakļuva nepilngadīgs jaunietis un notikuma vietā no gūtajām traumām gāja bojā. Vilcienu kustība tika apturēta, un negadījuma vietā ieradās Valsts policija, lai veiktu nepieciešamās darbības.

Pēc sākotnējās informācijas bojā gājušais jaunietis šķērsoja vilciena sliežu ceļu pa gājēju pāreju, nepamanot, ka tuvojas vilciens, norāda likumsargi. Vairāki aculiecinieki policijai norādīja, ka jaunietis nav reaģējis uz apkārtējo saucieniem par tuvojošos vilcienu, kā arī neesot reaģējis uz vilciena skaņas signālu, kā rezultātā pakļuvis zem tā, norāda likumsargi.

Lai noskaidrotu precīzus notikušā apstākļus, Valsts policijā ierosināts par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību, tāpat nozīmētas ekspertīzes.

Pēc notikuma vietas apskatē veiktajām sākotnējām darbībām vilcienu kustība tika atjaunota ap pulksten 10.30. Apturot vilcienu kustību, uz laiku tika aizkavēti iedzīvotāji, radot neērtības. Tomēr, Valsts policija vērš uzmanību, ka šādās ārkārtas situācijās tas tiek darīts, lai varētu precīzi fiksēt notikušā apstākļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!