Foto: LETA
Saistībā ar remontdarbiem no 1. maija līdz 30. septembrim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme uz Salu tilta, posmā no Krasta ielas pārvada līdz Bauskas ielai, portālu "Delfi" informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu. Veicot darbus, var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis, brīdina pašvaldība.

"Delfi" jau ziņoja, ka Rīgas domes Satiksmes departaments par Salu tilta otrās kārtas būvdarbiem pērn noslēdza līgumu ar pilnsabiedrību "ACB un Tilts" kopsummā par 19,69 miljoniem eiro ar pievienotās vērtības nodokli.

Salu tilta kompleksa atjaunošanas un pārbūves otrajā kārtā plānots rekonstruēt satiksmes pārvadu pār Krasta ielu, satiksmes pārvadu Lucavsalā, tiltu pār Bieķengrāvi un estakādes pār Bieķengrāvi Kārļa Ulmaņa gatvē.

Jau ziņots, ka aprīlī tika sākti arī Krasta ielas seguma atjaunošanas darbi, kā rezultātā noteikti ievērojami satiksmes ierobežojumi. Krasta ielas atjaunošanu par 8,1 miljonu eiro īstenos SIA "Binders". Būvdarbu zonā no Ogres ielas līdz Salu tiltam, abos braukšanas virzienos tiks slēgtas malējās labās joslas un satiksme tiks nodrošināta pa divām braukšanas joslām katrā virzienā.

Satiksmes ierobežojumi tiks ieviesti arī Krasta ielas vietējās satiksmes joslās, bet tiks nodrošināta piekļuve visām ielai piegulošajām teritorijām. Būvdarbu zonā tiks noteikts maksimāli atļautā braukšanas ātruma ierobežojums – pamatbrauktuvē 50 kilometri stundā, bet vietējās satiksmes joslās – 30 kilometri stundā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!