Iekšlietu ministrija (IeM) aicina iedzīvotājus aktīvi piedalīties akcijā "Rajona labākais policists", kurā labākos likumsargus noteiks pēc iedzīvotāju iesūtītajām atsauksmēm un tālruņa zvaniem, akcijas atklāšanas preses konferencē aicināja iekšlietu ministrs Mareks Segliņš.
Iekšlietu ministrijas organizētā akcija "Rajona labākais policists" noritēs no pirmdienas līdz 22. decembrim visā Latvijā. Tās mērķis ir tuvināt sabiedrību policijai un radīt lielāku savstarpējo uzticību.

Labākie policisti tiks apbalvoti Rīgā nākamā gada sākumā.

Segliņš uzsvēra, ka policijas viedoklis šajā vērtējumā nebūs izšķirošs. Lai vieglāk varētu uzzināt sabiedrības viedokli, IeM Sabiedrisko attiecību nodaļa apkopos rezultātus no aptaujas anketām, no zvaniem pa tālruni 7219141 visu decembri katru darbdienu no plkst. 12 līdz 15, kā arī pa e-pastu (pc@iem.gov.lv) sūtītās vēstules.

Iedzīvotāji varēs atsauksmes sūtīt arī pa pastu Iekšlietu ministrijai, Raiņa bulvārī 6, ar norādi akcijai "Rajona labākais policists".

Segliņš sacīja, ka sabiedrība bieži uzzina par policistu izdarītajiem sliktajiem darbiem un ir pienācis laiks, lai atzinību izpelnītos labākie kārtības sargi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!