Foto: Shutterstock
Piektdien Rīgā vēl viena automašīna ielūzusi asfaltā Rīgā, Pleskodāles apkaimē, apstiprināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Negadījums noticis Zalves ielā. Automašīna daļēji iekritusi bedrē. Uz notikuma vietu izsaukti ugunsdzēsēji glābēji, kuri spēkratu no bedres izvilkuši un norobežojuši teritoriju.

Kā ziņots, piektdien ap pusdienlaiku līdzīgs negadījums notika Ziepniekkalnā, Ēbeļmuižas ielā, kur, vieglajai automašīnai izbraucot no stāvlaukuma, tā iekrita bedrē, kas izveidojās, iebrūkot asfaltam. Transportlīdzeklī sēdošie pašu spēkiem izkāpa un negadījumā neviens necieta. Glābēji auto no bedres izvilka.

Kā informēja Rīgas domē, Ziepniekkalna gadījumā Rīgas Pārdaugavas izpilddirekcijas pārstāvji ieradušies notikuma vietā un bedri norobežojuši.

"Bedre ir dziļa, taču pagaidām nav zināms tās izveidošanās iemesls. Rīt, 13.jūnijā, notiks inspekcija," pauda pašvaldības pārstāve Aira Šmelde.

Jau ziņots, ka līdzīgs gadījums notika pagājušajā piektdienā Ģertrūdes ielā, kur iebrukušā bruģī iebrauca divas automašīnas - BMW un "Mercedes Benz".

"Mercedes Benz" no bedres izkļuvis saviem spēkiem, bet otrs spēkrats gaidīja speciālās tehnikas palīdzību.

Iegruvums Ģertrūdes ielā bija izveidojies hidraulisko pārbaužu laikā, kuras notika visā Daugavas labajā krastā.

"Pārbaužu laikā siltumtīkli tiek testēti ar paaugstinātu spiedienu un šoreiz siltumtīkls ir plīsis, kā rezultātā izveidojies izskalojums. Konkrētie tīkli gan ir izbūvēti 1963.gadā un savu laiku nokalpojuši," iepriekš pastāstīja AS "Rīgas siltums" pārstāve Linda Rence.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!