Valdība otrdien vairākiem izglītības darbiniekiem, kā arī Dānijas Sociālo lietu ministrijas pārstāvim Braienam Nikolsam (Bryan Nicholls) piešķīra Ministru kabineta atzinības rakstus, informēja valdības preses sekretārs Aivis Freidenfelds.
Atzinības rakstus saņems Paula Stradiņa Rīgas 2.medicīnas skolas direktore Ilga Eriņa par ieguldījumu medicīniskās izglītības sistēmas attīstībā, Bēnes vidusskolas direktore Lilita Druzika par mūža ieguldījumu pedagoģijā, Rīgas 3.arodskolas direktors Voldemārs Leitāns par godprātīgu un radošu darbu profesionālās izglītības sistēmas attīstībā un Izglītības un zinātnes ministrijas Vispārējās izglītības departamenta Institucionālās nodaļas vecākā referente Anna Dreimane par godprātīgu un radošu darbu speciālajā izglītībā.

Atzinības raksts piešķirts arī Dānijas Sociālo lietu ministrijas valsts sekretāra vietas izpildītājam Nikolsam par ieguldījumu Latvijas sociālās drošības sistēmas attīstībā. Eriņai un Nikolsam atzinības rakstus pasniegs labklājības ministrs Viktors Jaksons, bet Druzikai, Leitānam un Dreimanei - izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Greiškalns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!