Foto: AFP/Scanpix
Šodien "Latvijas Loto" birojā bija ieradies otrs aizvadītās nedēļas nogales veiksminieks, kurš loterijā "Keno" laimēja 30 000 latu, informēja "Latvijas Loto" pārstāve Aiga Roziņa.

Laimētājs ir cēsnieks, kurš savu vārdu, vecumu un nodarbošanos sabiedrībai atklāt nevēlas. "Latvijas Loto" viņš pastāstīja, ka "Keno" spēlējot jau ilgāku laiku gan ar saviem izvēlētiem skaitļiem, gan arī "Ātrspēli". Laimēto naudu veiksmīgais cēsnieks galvenokārt plānojot tērēt ceļošanai.

Kā ziņots, piektdienas, 26.aprīļa, "Keno" vakara izlozē kāds loterijas spēlētājs laimējis 30 000 latu, bet sestdienas, 27.aprīļa, izlozē, spēlējot loteriju "SuperBingo" ar pieciem spēles variantiem un papildspēli "Džokers 7", kāds spēlētājs laimējis 50 000 latu.

Sestdienas, 27.aprīļa, izlozē papildspēlē "Džokers 7" laimestu 50 000 latu apmērā laimējis Gunārs no Saldus. Gunārs ir 50 gadus vecs Saldus iedzīvotājs, pēc profesijas autovadītājs. Vaicāts par to, kā plāno tērēt laimēto naudu, veiksminieks atbildēja, ka pagaidām viņam šajā jautājumā vēl neesot nevienas idejas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!