Rīgas pilsētas izpilddirektors saskaņojis Tatjanas Ļeontjevas piketu, kurā šī privātpersona iecerējusi paust savu attieksmi pret izglītības kvalitāti Latvijas Universitātē (LU).
Ļeontjeva norādīja, ka tiks piketēts pret LU pasniedzēju un Reliģisko lietu pārvaldes vadītāju Ringoldu Balodi, kura lekcijas juristiem esot "haotiskas, neprofesionālas, studenti neko no Baloža stāstītā nespējot saprast, tajās izskanot daudz parazītvārdu".

Pieteikumā norādīts, ka pasākumā piedalīsies ap 50 dalībnieku, taču Ļeontjeva pieļāva, ka piketētāju skaits būs mazāks. Piketā piedalīšoties LU un citu augstskolu studenti.

Pikets rīt, 16.jūlijā, notiks iepretim LU galvenajai ēkai Rīgā, Raiņa bulvārī. Pikets ieplānots visas dienas garumā - no plkst.9 līdz 19.

Jau ziņots, ka pārmetumus Balodim vairākkārtējos piketos izteikuši par dvēseļu pētnieku sevi dēvējošā Jāņa Štokņa-Kalna domubiedri un piekritēji.

Ļeontjeva gan norādīja, - lai arī šajā piketā būs kāds Štokņa-Kalna piekritējs, tomēr tas nebūšot dvēseļu pētnieka aizstāvībai - šeit piketēšot cilvēki, kuriem interesē izglītība.

Balodis aizvadītā gada Juristu dienās tika atzīts par Gada jurisprudences pasniedzēju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!