Foto: LETA

24. aprīlī interneta vietnē "www.palieccilveks.lv" norisināsies cilvēcības konference "Paliec mājās - Paliec cilvēks!", kurā uzstāsies vairāk nekā 20 dažādu nozaru pārstāji un viedokļu līderi, kas vienotā noskaņā sniegs informatīvu, izglītojošu un nenoliedzami arī izklaidējošu programmu, portālu "Delfi" informēja rīkotāji.

Konferencē uzstāsies Dailes teātra direktors un uzņēmējs Juris Žagars, LHF ģenerāldirektors Viesturs Koziols, psiholoģijas un personības izaugsmes eksperti - Laura Dennler, Ronalds Cinks, Kristīne Balode un Arstarulsmirus, sporta nozares pārstāvji Zanda Zariņa Rešetina, Kristaps Janičenoks un Gatis Jahovičs, aktieri un mūziķi - Gundars Āboliņš, Anta Aizupe, Vestards Šimkus, Jānis Krivēns aka Krivenchy, kā arī ētera personības Renārs Zeltiņš, Baiba Sipeniece, Pauls Timrots un daudz citi!

"Paliec mājās - Paliec Cilvēks" viens no idejas autoriem Koziols sacījis: "Konferences unikalitāte slēpjas tās ekspertos - mūsu pamatideja ir vienkopus sapulcēt sabiedrības viedokļu līderus, kurš katrs sniegtu savu subjektīvo redzējumu par to, kā izdzīvot šībrīža pārbaudījumu un izaicinājumu, ko "piespēlējusi" mums mūsu visu dzīve! Nevienam jau nav noslēpums, ka šobrīd informācijas telpa ir piesātināta augsta stresa līmeņa informāciju - dažāda rakstura aktualitātēm, statistiskām, prognozēm, kuras pārsvarā ir bezcerību un nolemtību veicinošas. Nenoliedzami ir tas, ka Cilvēks ir spiests šajā informatīvajā telpā uzņemt diezgan pamatīgu negāciju apjomu".

"Paliec mājās - Paliec Cilvēks!" galvenais pamatuzdevums ir mūsu lektora Aratarulsmirus vārdiem teiktais - "Iemācīties mācīties!", neieslīgt apātiskā nolemtībā, bet spēt paņemt no šībrīža Pasaules dzīves sniegtās iespējas - iemācīties, izaugt un kļūt garā stiprākiem!

Konferencē paralēli izglītojošajai un motivējošajai programmas daļai, paredzēts arī dažādu mākslinieku uzstāšanās, kā arī sporta nodarbības, bērnu fizioterapijas un līderisma paraugstundas, ēdienu gatavošanas pauzes utml!

Konferences translācija varēs vērot no datoriem, smartfoniem un smart TV.

Par "Paliec mājās - Paliec cilvēks"

Konference norisināsies 24. aprīlī no pulksten 10 - 18 interneta vietnē "palieccilveks.lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!