Foto: DELFI

Trešdien, 22. februārī, partijas "Latvijas attīstībai" (LA) valde pieņēma lēmumu par partijas jauno ģenerālsekretāru apstiprināt partijas līdzdibinātāju, bijušo vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru un 13. Saeimas deputātu Artūru Tomu Plešu (LA), portālu "Delfi" informēja partijā.

Kā savus galvenos uzdevumus Plešs redz partijas ievēlēto pašvaldības deputātu atbalstu, esošo un jauno reģionālo nodaļu lielāku iesaisti partijas lēmumu pieņemšanas procesos, partijas Restarta stratēģijas ieviešanu, un sagatavošanās startam un panākumiem Eiropas Parlamenta un pašvaldību vēlēšanās.

LA līdzpriekšsēdētājs Juris Pūce uzsver, ka Pleša pieredze Saeimā, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā (VARAM) un Bauskas novada domē ir ļoti svarīga šajā posmā, kad partija īpašu uzmanību veltīs biedru iesaistei un piesaistei reģionālās nodaļās, daudz strādās pie pašvaldību deputātu kapacitāšu stiprināšanas, kā arī pieteiks jaunas idejas Latvijas valsts attīstībai.

Plešs amatā nomaina Jeļenu Jesajanu, kura paliks LA komandā.

Plešs ieguvis bakalaura grādu Rīgas Tehniskajā universitātē transportbūvē, maģistra grādu - pilsētu un reģionu inženierekonomikā. Ir bijis Bauskas novada domes un 13. Saeimas deputāts, 13. Saeimā īpaši strādājot pie depozīta sistēmas un Administratīvi teritoriālās reformas ieviešanas, kā arī VARAM ministrs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!