Politiskā apvienība "Par Labu Latviju!" uzskata, ka Vienotībai priekšvēlēšanu aģitācijā slēptu reklāmu nodrošina vairākas Sorosa organizācijas un masu saziņas līdzekļi – sabiedrība par atklātību "Delna", laikraksts "IR" un TV3 raidījums "Nekā personīga".

Šo organizāciju un masu saziņas līdzekļu darbība un paustie viedokļi uzskatāmi par aģitāciju atbalstīt Vienotību 10. Saeimas vēlēšanās. Tādejādi apvienība "Par Labu Latviju!" uzskata, ka Vienotība ir pārsniegusi likumā atļautos priekšvēlēšanu aģitācijas izdevumu apjomus. Turklāt Vienotība priekšvēlēšanu aģitācijā nelikumīgi izmanto administratīvos resursus. Daži piemēri – reklāmas filmas "Vienotība. Dombrovskis. Latvija" ietvaros Ministru prezidents Dombrovskis darba automašīnā kopā ar apsardzi pozē kamerām, reklāmas filmas vajadzībām organizēta premjera automašīnas un pavadošā eskorta braukāšana, Vienotības priekšvēlēšanu izdevuma vajadzībām organizēta un fotografēta Vienotības deputātu kandidātu diskusija Ministru prezidenta zālē Valsts kancelejā u.c.

"Par Labu Latviju" vērsīsies KNAB ar prasību pārtraukt Vienotības priekšvēlēšanu aģitāciju.

"Par Labu Latviju" stingri iestājas par Latvijas nacionālo interešu aizstāvēšanu. Diemžēl Vienotība ar premjeru Valdi Dombrovski priekšgalā ir izvēlējusies klanīšanās, zābaku bučošanas, starptautiskās finanšu okupācijas un Latvijas nodevības ceļu. Atklātībā nāk arvien jauni un jauni šokējoši Dombrovska valdības pretvalstiskās darbības fakti. Jaunākais no tiem – valdošā koalīcija piekritusi Rīgas brīvostas iznīcināšanai it kā nevainīgā projekta Natura 2000 ietvaros. Viņi gatavi slēgt Latvijas jūras vārtus – Irbes šaurumu – par prieku dažām pīlēm un tā vietā sagraut vienu no mūsu ekonomikas pamatiem, tranzīta sektoru, kurā nodarbināti vairāki desmiti tūkstoši cilvēku. Igauņi, lietuvieši, somi un zviedri ir sajūsmā. Latvieši paši ar savu zaļo rokām iznīcina viņiem nopietnu konkurentu un savā pakalpībā atkal gatavi nodot nacionālās intereses, uzsver politiskās apvienības "Par Labu Latviju!" premjera amata kandidāts Ainārs Šlesers.

Acīmredzot Vienotība ir nobijusies, ka "Par Labu Latviju!" stingrā pozīcija gūst arvien lielāku sabiedrības atbalstu, tāpēc izmanto cīņā pret konkurentiem negodīgas metodes. Tas ir tieši tāpat kā Vienotība vada valsti – nākotnes vīzijas un reālu darbu nav, gatavi aiz sevis atstāt tuksnesi, lai tikai iznīcinātu politisko konkurentu labos priekšlikumus un idejas, norāda A.Šlesers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!