Liepājas pašvaldības policija nedēļas nogalē pludmales pasākuma "Caines Beach Party" laikā no jūras izraidījusi 49 apmeklētājus, kuri, būdami alkohola reibumā, vēlējušies peldēties, informēja Liepājas pilsētas un rajona policijas preses dienests.
Pasākumā BNS novēroja, ka kāda iereibuša vīrieša dēļ naktī uz svētdienu nedaudz aizkavējās pasākuma uguņošana, jo viņš jūrā brida vietā, kur bija paredzēts šaut raķetes. Pasākumā norises vietā abas dienas strādājuši 48 pašvaldības policijas norīkoti darbinieki, kuri uzraudzījuši iekšējo un ārējo teritoriju.

Kopumā par cenšanos iekļūt pasākumā bez biļetes abās dienās aizturēti 67 cilvēki, par dabisko vajadzību kārtošanu tam neparedzētā vietā mutiski brīdināts 51 apmeklētājs, no pasākuma teritorijas par šo pārkāpumu izraidīti - 16, par nepiedienīgu uzvedību un kautiņu izraisīšanu no pasākuma izraidīta 21 persona, savukārt divas nepilngadīgas personas pasākuma teritorijā atradušās alkohola reibuma stāvoklī.

Kāda 1986.g. dzimusi meitene no Jūrmalas parka nogādāta centrālajā slimnīcā, jo bijušas aizdomas par alkohola intoksikāciju organismā - meitene nespējusi patstāvīgi pārvietoties. Vēl kāda 1985.gadā dzimusi meitene naktī gulējusi Liepu ielā uz ietves. Kopumā abu pasākumu dienās aizturētas 23 nepilngadīgas personas, kuras atradušās uz ielas pēc plkst.23.Visi nepilngadīgie nogādāti mājās vai bērnu patversmē, viens 1990. gadā dzimis jaunietis nogādāts slimnīcā, jo bijis alkohola reibumā stāvoklī.

Vairākkārt uz Jūrmalas parka teritoriju saukta arī neatliekamā medicīniskā palīdzība, jo, lietojot alkoholu, pasākuma apmeklētāju savstarpējās attiecības skaidrotas arī ar dūru palīdzību. Naktī uz 28.jūliju divas reizes mediķi saukti uz Jūrmalas parkā esošās kafejnīcas "Vīzija" teritoriju, kur kādam 30 gadus vecam vīrietim bijusi sasista seja, kā arī kāds 29 gadus vecs vīrietis tur atrasts guļot bez samaņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!