Foto: DELFI

Nedēļas sākumā plkst. 4 naktī Ceļu policija Baltezerā apturēja "Volvo" markas automašīnu, kas likumsargu uzmanību piesaistīja steidzīgās braukšanas manieres dēļ. Inspektors, dodoties pie mašīnas, izdzirdēja "Volvo" esošās sievietes kliedzienus, kurai bija sākušās dzemdības, liecina Valsts policijas informācija.

Ceļu policijas bataljona 5. rotas jaunākais inspektors Juris Vandišs pie auto stūres ieraudzīja satrauktu vadītāju un viņa pasažieri – sievieti stāvoklī, kurai sākušās dzemdības. "Topošais tēvs bija ļoti satraukts, to uzreiz varēja redzēt! Man likās, ja vilcināsimies, dzemdības būs man pašam jāpieņem, tādēļ bija steidzami jāpalīdz ātrāk nokļūt slimnīcā," stāsta inspektors.

Policists piedāvājis pāri eskortēt līdz Rīgas Dzemdību namam. Viņš tos pievedis līdz pašām durvīm. Atminoties notikumu, jaunais inspektors stāsta, ka bijis ļoti saviļņots: "Sajūtas bija tādas, it kā ar mani pašu tas viss notiktu! Tas ir ļoti emocionāls brīdis arī vīrietim. Kaut arī man pašam bērnu vēl nav, nu varu iedomāties, kādas būtu tās sajūtas!".

Jaunie vecāki pasaulē veiksmīgi laida meitiņu. Bērniņa tēvs sociālajos tīklos meklējis inspektora kontaktus, lai viņam personīgi pateiktos. Valsts policija sveic jauno ģimeni un novēl mazulītei stipru veselību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!