Foto: Publicitātes foto

Partiju apvienībā "Jaunā vienotība" (JV) ietilpstošās partijas "Vienotība" valde pirmdien uzņēmusi partijas rindās 13. Saeimas deputāti Ivetu Benhenu-Bēkenu, kas līdz šim pārstāvēja politisko spēku "KPV LV", portāls "Delfi" uzzināja JV.

Partijas preses paziņojumā citēts JV Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Ainārs Latkovskis, kurš paudis gandarījumu par jaunu komandas biedru. "Politiskā sadrumstalotība, jo sevišķi Covid-19 pandēmijas izraisītās krīzes laikā, neveicina stabilitāti politikā, tāpēc ir būtiski nodrošināt kopdarbu, lai varētu arvien sekmīgāk strādāt Latvijas sabiedrības labā," norādījis politiķis.

Savukārt Benhena-Bēkena norādījusi, ka pieredzējusi un stabila komanda un spēcīgs kolektīvs politikā ir svarīgs priekšnoteikums, lai pilnā apmērā realizētu savas politiskās iniciatīvas. "Vēlos turpināt atbalstīt pragmatisku un uz attīstību vērstu valsts politiku," paudusi politiķe.

Jāatgādina, ka salīdzinoši nesen "KPV LV" pameta arī tās biedrs, ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs, kurš nolēma pievienoties Nacionālajai apvienībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!