Foto: LETA

Sludinājumu portālā "ss.lv" izvietots sludinājums, kurā par 200 eiro tonnā piedāvāts nopirkt vecos "Rīgas satiksmes" tramvajus. Sludinājums papildināts ar fotogrāfijām.

Zvanot uz sludinājumā norādīto telefona numuru, tiek atbildēts, ka tramvaji jau pārdoti, trešdien vēsta LNT ziņu raidījums.

"Rīgas satiksmē" norāda, ka uzņēmums sludinājumu nav ievietojis, Jūlija sākumā gan notikusi izsole, kurā pārdoti vairāki vecie tramvaji, taču tos nopirkušais izsoles dalībnieks, kura identitāti, kā arī pirkuma summu uzņēmumā neatklāj, pagaidām vēl naudu nav samaksājis un arī tramvaji vēl atrodas uzņēmuma teritorijā. 

Pārdodot tramvajus metāllūžņos, varētu saņemt 2300 eiro par katru vagonu. Izvēle pārdot tramvajus izsolē notikusi, jo uzņēmums atzinis, ka ir izdevīgāk tos pārdot, piemēram, iedzīvotājiem, kas varētu tos nolikt dārzā, pārveidot par dzīvojamo vagoniņu vai izmantot citādi.

Tas esot izdevīgāk, nekā tramvajus uzturēt vai nodot metāllūžņos.

Sludinājums "ss.lv" ievietots vēl pirms "Rīgas satiksmes" konkursa beigām un, visticamāk, to darījis kāds no pretendentiem, kas cerējis nopelnīt ar starpniecību, pieļauj raidījums. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!