Foto: F64
"Positivus" festivālā sestdien pie mediķiem vērsušies ap 550 koncertu apmeklētāju, bet slimnīcā nogādāti astoņi cilvēki, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā.

Slimnīcā mūzikas baudītāji nonākuši ar dažādām kājas traumām, kā arī alkohola pārmērīgas lietošanas dēļ.

Kopumā pie mediķiem pēc dažāda veida padoma, medicīniskas palīdzības, lūguma pēc medikamentiem vērsušies ap 550 cilvēkiem.

Sestdien varētu būt vislabāk apmeklētākā festivāla diena, kas kopumā ilgst trīs dienu garumā Salacgrīvā Zvejnieku parkā no 17. līdz 19.jūlijam.

Rīkotāji informē, ka sestdien vislielākais cilvēku skaits apmeklēja britu rokgrupas "Kasabian" uzstāšanos uz festivāla galvenās – "Lattelecom" skatuves. Sestdien uzstājās arī Austrālijas grupa "King Gizzard&"The Lizard Wizard", popmūzikas pankprincese "Charli XCX" un Losandželosas meiteņu kvartets "Warpaint".

Īpašu interesi izraisīja žurnālista Jāņa Dombura un režisores Antras Cilinskas kopīgi veidotās filmas 4.maija republika seanss ar diskusijas elementiem – sanākušie diskutēja par to, kas īsti notiek Latvijā, turklāt brīžiem sarunas un viedokļu apmaiņa bija tik spraiga, ka nācās pārtraukt filmas demonstrēšanu.

Svētdiena, 19.jūlijs būs "Positivus" festivāla noslēdzošā diena, kurā kā galvenais mākslinieks uzstāsies leģendārais, par pasaulē labāko rokmūzikas vokālistu atzītais Roberts Plānts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!