Grupas "Prāta vētra" fani šosejas Rīga-Jelgava 11.kilometrā piemin autoavārijā bojā gājušo grupas basģitāristu Gundaru Mauševicu jeb Mumiņu, novēroja aģentūra LETA.
Avārijas vietā ir nolikti ziedi, kā arī iedegtas sveces. Iespējams, atsevišķi fani šeit ir bijuši jau vakar, kad izskanēja ziņa par traģisko notikumu.

Ik pa laikam autovadītāji pietur savas automašīnas šosejas malā, bet atsevišķi, braucot garām negadījuma vietai, signalizē.

Kā novēroja aģentūra LETA, avārijas vietā pie kūdras purva ir ļoti dziļš grāvis, kurā avarējušo mašīnu varēja arī ilgāku laiku nepamanīt.

Kā ziņots, bojā gājušais mūziķis tika atrasts vakar. Pēc policijas izvirzītās sākotnējās versijas, ceļu satiksmes negadījums noticis jau pirms dažām dienām.

Iespējams, ka automašīna "Audi 80", kurā Jelgavas virzienā brauca Mauševics, kūdras purvā ieskrējusi, pagaidām nezināmu iemeslu dēļ pārbraucot autoceļu sadalošo zaļo joslu un braukšanai Rīgas virzienā paredzēto joslu.

Policija pašlaik nevar pateikt, vai notikusi sadursme ar citu transporta līdzekli, kā arī to, vai bojā gājušais bija alkohola vai citu apreibinošu vielu ietekmē. Pagaidām nav arī zināms, vai automašīna negadījuma brīdī bijusi tehniskā kārtībā.

Mauševics bija viens no Latvijas līdz šim veiksmīgākās un panākumiem bagātākās grupas "Prāta vētra" dibinātājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!