Valsts prezidente Vaira Vīķe - Freiberga atguvusi līderpozīcijas populārāko politiķu sarakstā Latvijā, ko uz diviem mēnešiem bija zaudējusi Latvijas Bankas prezidentam Einaram Repšem.
Socioloģisko aptauju firmas SKDS decembra aptaujas dati rāda, ka prezidente ierindojusies pirmajā vietā ar 54,6%, otro vietu ieņem Repše ar 52,5%, bet trešajā vietā joprojām atrodas Rīgas mērs Andris Ārgalis, kuram ir 35,4%.

Popularitātes topa galvgalī atrodas arī Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas priekšsēdētājs Juris Bojārs, kura reitings ir 27,4%. Viņa partijas biedra Jāņa Ādamsona reitings ir 11,7%, bet Egila Baldzēna reitings ir 10,8%.

Joprojām pēdējā vietā atrodas Tautas partijas priekšsēdētājs Andris Šķēle, kura reitings ir -48,9%. Otrs nepopulārākais ir Sociālistiskās partijas vadītājs Alfrēds Rubiks ar -35,8% un kustības "Līdztiesība" līdere Tatjana Ždanoka, kuras reitings ir - 32,6%.

Ceturtais nepopulārākais politiķis savukārt ir Jaunās partijas līderis Ainārs Šlesers, kuram reitings ir -28%. Nepopulārs ir arī bijušais LC priekšsēdētājs Andrejs Panteļējevs - viņa reitings -17,5%.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!