Foto: Publicitātes foto

Oficiālās vizītes laikā Valsts prezidents Raimonds Vējonis un Ivetas Vējones kundze otrdien piedalīsies ziedu nolikšanas ceremonijā Vestminsteras abatijā, bet pēc tam dosies audiencē pie karalienes Elizabetes II, informēja prezidenta Preses dienestā.

Paredzēta arī Valsts prezidenta tikšanās ar Lielbritānijas parlamenta Lordu palātas spīkeri baronesi D'Souzu un parlamenta Pārstāvju palātas spīkeri Džonu Berkovu. Otrdienas vakarā Valsts prezidents viesosies Daugavas Vanagu namā, kā arī atsevišķā pasākumā tiksies ar latviešu kopienas pārstāvjiem.

Tikmēr 20. jūlijā Vējonis sniegs interviju laikrakstam "Financial Times", bet pēc tam dosies uz NATO Sabiedroto ātrās reaģēšanas korpusa štābu (ARRC), kur darba pusdienās tiksies ar štāba komandieri ģenerālleitnantu Timu Evansu un Latvijas pārstāvi ARRC štābā pulkvežleitnantu Igoru Kļaviņu.

Iveta Vējones kundze kā latviešu diasporas skolu patronese savas atsevišķās programmas ietvaros vizītes laikā Latvijas vēstniecībā kopā ar Latvijas vēstnieka Andra Teikmaņa kundzi Ingunu Peniķi tiksies ar Latvijas diasporas pārstāvjiem, lai pārrunātu aktuālos diasporas izglītības jautājumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!