Foto: LETA

No otrdienas līdz trešdienai Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē pasākumu dēļ gaidāmi īslaicīgi transportlīdzekļu un gājēju satiksmes ierobežojumi tuvajā Pārdaugavā un Rīgas centrā. Tāpat tiks kontrolēta kuģošanas līdzekļu satiksme, portālam "Delfi" pastāstīja Rīgas domes sabiedrisko attiecību nodaļā.

Nepieciešamības gadījumā no otrdienas līdz trešdienai īslaicīgi ierobežos transportlīdzekļu un gājēju satiksmi Kuģu ielā, posmā no Trijādības ielas līdz ēkai Kuģu ielā 15.

Otrdien nepieciešamības gadījumā satiksmes tiks ierobežota arī Vērmanes parkā pretī ēkai Tērbatas ielā 2.

Savukārt trešdien satiksme no pulksten 8:30 līdz 9:30 un no pulksten 14:30 līdz 15:30 būs ierobežota Mūkusalas ielā, posmā no Akmens tilta līdz Akmeņu ielai, Akmeņu ielā, posmā no Mūkusalas ielas līdz Jelgavas ielai, Valguma ielā, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Akmeņu ielai, Uzvaras bulvārī, posmā no Valguma ielas līdz Akmens tiltam, Trijādības ielas un Raņķa dambja krustojumā, Uzvaras bulvāra un Valguma ielas krustojumā un Raņķa dambja un Uzvaras bulvāra krustojumā.

Otrdien vairākas vietās arī tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana (izņemot operatīvo transportu un transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm): no pulksten 7:00 līdz pulksten 19:00 Stabu ielas labajā pusē, posmā no ēkas Stabu ielā 10 līdz Brīvības ielai un Lāčplēša ielas labajā pusē, posmā no ēkas Lāčplēša ielā 77/79 līdz Ernesta Birznieka-Upīša ielai.

Tāpat no otrdienas pulksten 15:00 līdz trešdienas pulksten 18.00 automobiļu stāvēšana un apstāšanās būs aizliegta Kuģu ielas labajā pusē, posmā no Trijādības ielas līdz ēkai Kuģu ielā 15, bet no otrdienas pulksten 15:00 līdz trešdienas pulksten 16:00 Valguma ielas abās pusēs, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Akmeņu ielai;

Trešdien no pulksten 7:00 līdz pulksten 15:00 tiks kontrolēta kuģošanas līdzekļu satiksme Daugavas akvatorijā, posmā no Dzelzceļa tilta līdz Vanšu tiltam.

Sabiedriskā transporta un gājēju satiksme pie delegācijas pārstāvju apmeklējamiem objektiem tiks regulēta atbilstoši nepieciešamībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!