Foto: DELFI
Saistībā ar Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē pasākumiem no 2. līdz 3.jūnijam gaidāmi transportlīdzekļu un gājēju satiksmes ierobežojumi Rīgas centrā un tuvajā Pārdaugavā, kā arī tiks kontrolēta kuģošanas līdzekļu satiksme, informē Rīgas domes pārstāve Iveta Bulāne.

Nepieciešamības gadījumā īslaicīgi tiks ierobežota transportlīdzekļu un gājēju satiksme no 2. līdz 3.jūnijam Kuģu ielā, posmā no Trijādības ielas līdz ēkai Kuģu ielā 15; 2. jūnijā Vērmanes parkā pretī ēkai Tērbatas ielā 2; 3. jūnijā no plkst.8.30 līdz plkst. 9.30 un no plkst.14.30 līdz plkst.15.30 Mūkusalas ielā, posmā no Akmens tilta līdz Akmeņu ielai, Akmeņu ielā, posmā no Mūkusalas ielas līdz Jelgavas ielai, Valguma ielā, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Akmeņu ielai, Uzvaras bulvārī, posmā no Valguma ielas līdz Akmens tiltam, Trijādības ielas un Raņķa dambja krustojumā, Uzvaras bulvāra un Valguma ielas krustojumā un Raņķa dambja un Uzvaras bulvāra krustojumā.

Tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana no 2. jūnija plkst.15 līdz 3. jūnijam plkst.18 Kuģu ielas labajā pusē, posmā no Trijādības ielas līdz ēkai Kuģu ielā 15; no 2. jūnija plkst.15. līdz 3.jūnijam plkst.16 Valguma ielas abās pusēs, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Akmeņu ielai; 2.jūnijā no plkst. 7 līdz plkst.19 Stabu ielas labajā pusē, posmā no ēkas Stabu ielā 10 līdz Brīvības ielai un Lāčplēša ielas labajā pusē, posmā no ēkas Lāčplēša ielā 77/79 līdz Ernesta Birznieka-Upīša ielai.

3.jūnijā no plkst.7 līdz plkst.15 tiks kontrolēta kuģošanas līdzekļu satiksme Daugavas akvatorijā, posmā no Dzelzceļa tilta līdz Vanšu tiltam. Sabiedriskā transporta un gājēju satiksme pie delegācijas pārstāvju apmeklējamiem objektiem tiks regulēta atbilstoši nepieciešamībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!