Foto: Publicitātes attēli

Sākot no šodienas, 5. augusta “ReTV” ēterā katru darba dienu 20.00 būs skatāmi Rīgas domes ārkārtas vēlēšanām veltītie raidījumi – “ReTV” sagatavotais debašu cikls “Latvija testē Rīgu”, kuru vadīs Ģirts Timrots un “Delfi TV ar Jāni Domburu” interviju ciklu “Par ko balsot Rīgā?”, kura ietvaros Jānis Domburs izvaicās visu piecpadsmit vēlēšanām pieteikto sarakstu līderus.

“Latvija testē Rīgu” pirmajā raidījumā ar dažādiem uzdevumiem un jautājumiem “cīnīsies” četru politisko spēku deleģētie Rīgas mēra amata kandidāti – Mārtiņš Staķis (AP!), Linda Ozola (JKP), Oļegs Burovs (GKR) un Konstantīns Čekušins (Saskaņa). Raidījuma “Latvija testē Rīgu” ierakstu varēs noskatīties

Savukārt jau sākot no rītdienas, 6. augusta “Delfi TV ar Jāni Domburu” varēsiet vērot Jāņa Dombura vadīto raidījumu “Par ko balsot Rīgā?”. Tajās Domburs politisko spēku deleģētos līderus iztaujās gan par kandidātu sarakstā iekļautajām personālijām un priekšvēlēšanu aģitācijas materiālu satura un formas atbilstību, gan priekšvēlēšanu programmām un vērtējumiem par galvaspilsētas attīstību un pārvaldības problemātiku. Raidījums tiešraidē un ierakstā būs skatāms portālā “Delfi”. Priekšvēlēšanu laikā katru nedēļu no otrdienas līdz piektdienai Dombura intervijas ar Rīgas domes ārkārtas vēlēšanām pieteikto sarakstu līderiem ierakstā varēs noskatīties arī “ReTV”.

Raidījumi top ar Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes piešķirto finansējumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!