Foto: Zuma Press/Scanpix/LETA

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 27. februāra pulksten 6.30 28. februāra 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 37 izsaukumus – desmit uz ugunsgrēku dzēšanu, 20 uz glābšanas darbiem, bet septiņi izsaukumi bija maldinājumi.

Pulksten 09.09 VUGD saņēma informāciju, ka Cēsu novada Priekuļu pagastā ir noticis ceļu satiksmes negadījums. Notikuma vietā bija notikusi vieglās automašīnas un mikroautobusa sadursme.

Trīs cilvēki, kuri atradās mikroautobusā no transportlīdzekļa izkļuva pašu spēkiem. Vienu cilvēku, kurš atradās vieglajā automašīnā, ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot hidrauliskos instrumentus, atbrīvoja no automašīnas.

Visi četri cilvēki tika nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekiem. Ugunsdzēsēji atvienoja abu transportlīdzekļu akumulatoru klemmes un sakārtoja ceļa braucamo daļu. Pulksten 10.27 darbs notikuma vietā noslēdzās.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumiem, kuros dega sodrēji trīs ēku dūmvados, vieglā automašīna, elektrības vadi, elektriskais grils, divos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens un divos gadījumos atkritumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!