Foto: Publicitātes foto

Saeimas deputāta Ērika Pucena (Par cilvēcīgu Latviju; KPV LV) palīgs, Ekonomikas ministrijas pārstāvis Skultes ostas valdē Salvis Petriks (Par cilvēcīgu Latviju; KPV LV) noliedz, ka būtu slēdzis līgumu ar partiju "Par cilvēcīgu Latviju" par Pucena reklamēšanu sociālajā tīklā "Facebook", kā arī, ka pret viņu sākts kriminālprocess saistībā ar naudas līdzekļu iegūšanu savtīgos nolūkos. Attēlā: Petriks.

Kā uzsvēra Petriks, viņam nekad nav bijis līgums ar politisko partiju par Ērika Pucena sociālo tīklu apkalpošanu. Šāda līguma nav arī ar privātpersonu Pucenu un šāda līguma nav ar nevienu personu vai uzņēmumu.

"Otrkārt, klaji melīga informācija ir par to, ka kriminālprocess ir uzsākts pret Salvi Petriku vai citu personu," norādīja deputāta palīgs.

Kā iepriekš vēstīja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Panorāma", policija sākusi kriminālprocesu pret Petriku saistībā ar naudas līdzekļu iegūšanu savtīgos nolūkos. Kriminālprocesā figurē arī Saeimas deputāta Ata Zakatistova vārds, liecina LTV rīcībā esošā informācija.

Petriks esot noslēdzis uzņēmuma līgumu ar partiju par deputāta Pucena reklamēšanu sociālajā tīklā "Facebook", ik mēnesi par to saņemot 500 eiro atalgojumu.

Kā vēstīja "Panorāma", saskaņā ar likumdošanu abām pusēm ik mēnesi bija jānoslēdz pieņemšanas-nodošanas akts, taču nu jau bijušais frakcijas vadītājs Zakatistovs parakstījis aktus ar nākotnes datumiem jeb, tautas valodā runājot, "uz priekšu".

Zakatistovs no komentāriem atteicies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!