Foto: RIA Novosti/Scanpix
Ukrainas krīzes kontekstā starptautisku uzmanību izpelnījies Kremļa politiku atbalstošā Krievijas motociklistu kluba "Night Wolves" plānotais brauciens uz Berlīni. Par godu 70. gadadienai kopš nacistiskās Vācijas sagrāves Otrajā pasaules karā veltītajā pasākumā plāno piedalīties arī motociklisti no Latvijas.

Krievijas "Night Wolves" ("Ночные Волки"; tulkojumā "Nakts vilki") interneta vietnē pieejamā informācija liecina, ka klubam ir sava nodaļa arī Latvijā, tomēr ar to sazināties nav tik vienkārši.

Kluba Latvijas tīmekļa lapā redzama tikai "Night Wolves" emblēma uz melna fona, bet nekāda cita informācija nav pieejama. Rakstot uz kontaktos norādīto Latvijas nodaļas e-pasta adresi, nedēļas laikā neviens neatbild, tāpat atbilde neseko vietējo kontaktu pieprasījumam uz "Night Wolves" centrālās organizācijas elektroniskā pasta adresi.

Tomēr portālam "Delfi" izdevās sazināties ar kādu Latvijas "Night Wolves" biedra kandidātu, kurš apgalvo, ka organizācija Latvijā darbojas un vairāki tās biedri pošas braucienam uz Berlīni.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!