Foto: LETA
Līdzšinējais 'Radio Open 101' turpmāk darbosies ar nosaukumu „1.Biznesa Radio”. To paredz Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) lēmumus apstiprināt programmas nosaukuma maiņu SIA "Radio Trīs", portāls “Delfi” uzzināja padomē.

NEPLP jūnijā uzdeva "Radio 101" mēneša laikā atjaunot programmas formātu. NEPLP nolēma izteikt brīdinājumu SIA "Radio Trīs" par apraides atļaujas noteikumu pārkāpšanu, neievērojot programmā "open RADIO 101 FM" apraides atļaujā norādītajos darbības pamatnosacījumos noteikto programmas formātu, kā arī ziņu un oriģinālraidījumu proporciju.

Nosaukums "Radio Open 101" tika dots kādreizējai "Radio 101". Pēc tam to atstāja dīdžeji Toms Grēviņš, Artis Volfs un Egons Reiters, kuriem sekoja arī rīta programmas veidotāji.

"Radio 101" izsolē nopirka Krievijas pilsonis Vitālija Ņikitenko.

Izsolē tika pārdotas "Radio 101" juridiskās īpašnieces SIA "TeleMedia centrs" un tās meitasuzņēmumu SIA "Radio Trīs" un SIA "Radio Zemgale" kapitāldaļas 100% apmērā, kā arī "Krājbankas" prasījuma tiesības pret šiem uzņēmumiem 499 697 latu apmērā. Kapitāldaļas un prasījuma tiesības tika izsolītas kā vienots lietu kopums.

Ceturtdien NEPLP apstiprināja arī programmas nosaukuma maiņu SIA „Radio Valmiera", kura turpmāk raidīs kā „Radio Tev".

"Radio Valmiera" pērn strādāja ar vairāk nekā 9000 latu peļņu. Uzņēmums pilnībā pieder SIA "Sales House", kuras vienīgā īpašniece ir Sarmīte Vāvere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!