Piektdien, 10.augustā, plkst.15 Siguldā tirgotāju rīcībā tiks nodotas topošā Vidzemē modernākā tirdzniecības centra "Raibais suns" telpas. Kā informēja tirdzniecības centra būvnieki AS "Siguldas būvmeistars", veikala tirdzniecībai paredzētajās telpās celtniecības darbi kopumā ir pabeigti un pēc 10.augusta veikala telpu īrnieki sāks tirdzniecības vietu iekārtošanu.
Tirdzniecības telpas tiek izīrētas firmām "Drogas", "Itāļu mode", SIA "Annels", "Jumas" un citām firmām. Tirdzniecības centrā "Raibais suns" pircējiem tiks piedāvāts plašs pārtikas, saimniecības, elektronikas un foto preču klāsts. Veikalā būs iespējams iegādāties apģērbus, apavus, parfimēriju, kā arī kancelejas preces un grāmatas. Veikalā būs kafejnīca, frizētava, aptieka, padomāts arī par bērniem, kuriem izveidots rotaļu laukums.

Lielveikalā "Raibais suns" varēs izmantot AS "Unibanka" uzstādīto bankomātu, kā arī noformēt līzinga pakalpojumus. Pircējiem tiks nodrošināta iegādāto preču nogāde adresātam.

Tirdzniecības centra telpu nodošanas tirgotāju rīcībā svinīgajā pasākumā piedalīsies lielveikala īpašnieki - SIA "Juma Siguldā" un AS "Siguldas būvmeistars", nākamie veikala tirgotāji un AS "Latvijas Unibanka", kas izsniedza kredītu veikala būvniecībai, pārstāvji.

Tirdzniecības centra "Raibais suns" būvniecībā ieguldīts aptuveni miljons latu, tas aizņem vairāk nekā 1 hektāru lielu platību un siguldiešiem tiks radītas vairāk nekā 50 jaunas darba vietas. Plānots, ka lielveikals "Raibais suns" kļūs par nozīmīgu iepirkšanās vietu ne tikai siguldiešiem un tūristiem, bet arī visa Vidzemes reģiona iedzīvotājiem.

Veikala telpu nodošanā tirgotājiem var piedalīties arī preses pārstāvji. Žurnālistu ērtībām tiek nodrošināts transports. Mikroautobuss uz lielveikala "Raibais suns" prezentāciju masu mediju pārstāvjus sagaidīs pie Preses nama Balasta Dambī 3 piektdien, 10.augustā, plkst.13.30. Atgriešanās Rīgā prognozējama ap plkst.17. Lielveikals atrodas Siguldā, Vidzemes šosejā 16.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!