Foto: LETA
Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) vadītāja Elīna Egle pieņēmusi Valsts prezidenta Andra Bērziņa piedāvājumu pievienoties viņa komandai, pirmdien informē Latvijas Televīzija (LTV), atsaucoties uz Ziņu dienesta rīcībā esošu neoficiālu informāciju.

LTV vēsta, ka Egle piekritusi strādāt prezidenta komandā un sniegs padomus ekonomikas un tautsaimniecības jautājumos, kā arī veidos Stratēģiskās analīzes komisiju. Piedāvājumu darboties Andra Bērziņa komandā Egle saņēmusi neilgi pēc tam, kad, apsverot iespēju pievienoties bijušā Latvijas prezidenta Valda Zatlera jaundibināmajam politiskajam spēkam, nolēma tomēr to nedarīt.

Portālam "Delfi" pagājušajā nedēļas nogalē Egle atteicās komentēt iespēju kļūt par Bērziņa padomnieci, īsziņā atbildot: "Nevaru neko komentēt." Uz jautājumu, vai viņa šādu iespēju tātad nenoliedz, Egle atbildēja: "Nekomentēju."

Pirmdien Egle portālam "Delfi" norādīja, ka joprojām neko nevarot komentēt līdz LDDK padomes sēdei, kas notiks trešdien. "Trešdien pēc pulksten 17 es varēšu kaut ko teikt," sacīja Egle

Jaunais LDDK vadītājs varētu kļūt zināms nākošajā nedēļā, nor';ada LTV Ziņu dienests.

Jau ziņots, ka Egle atteicās pievienoties Zatlera veidotajai partijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!