Rātsnama mēbeles izmaksās 1 027 265,74 latus, par to liecina ceturtdien publicētie konkursa rezultāti Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājas lapā internetā.
Rīgas domes rīkotajā konkursā par mēbeļu piegādi Rātsnamam uzvarēja trīs uzņēmumi - SIA "Kate", SIA "Rasa&Co" un SIA "Coppa". SIA "Kate" konkursā uzvarēja ar piedāvāto līgumcenu 141 428 lati, SIA "Rasa&Co" - 205 712,08 lati, bet SIA "Coppa" mēbeles Rīgas domei pārdos un piegādās par 680 125,66 latiem.

Kopumā konkursa komisija saņēma sešus piedāvājumus, taču pārējie tika noraidīti, jo "pretendenti neatbilst nolikuma prasībām".

Februāra sākumā konkursa komisijas locekļi šo informāciju oficiāli neapstiprināja, norādot, ka vēl nebija gatavs komisijas sēdes protokols, tāpēc nevarēja sniegt komentārus par konkursa rezultātiem.

Toreiz netika izpausta arī iespējamā summa, par kādu tiks pirktas jaunās domes mēbeles, kā arī iegādes kārtība. Kā paredzēts, piegāde notiks daļās - katra firma piegādās savas grupas mēbeles.

Jau ziņots, ka saskaņā ar konkursa nosacījumiem iepirkuma priekšmets ir sadalīts daļās. Rātsnama iekārtošanai iegādāsies lielās sēžu zāles ar balkonu mēbeles, iebūvētas garderobes mēbeles, biroja virtuves, vadītāju kabinetu mēbeles, reprezentācijas telpu mēbeles, galvenā vestibila un Vienas pieturas aģentūras mēbeles, vidējā līmeņa vadītāju kabinetu un sekretariātu mēbeles, apspriežu zāles mēbeles, biroja mēbeles darbinieku kabinetiem, atpūtas un palīgtelpu mēbeles, apmeklētāju vietu mēbeles.

Piedāvājuma izvēles kritērijs bija noteikts viszemākā cena.

Paredzamā līguma izpildes termiņš pirmajai piegādes daļai ir šā gada 1.jūnijs, otrajai un trešajai piegādes daļai - 1.jūlijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!