Neskatoties uz valstī izsludināto taupības režīmu, divi Rīgas domes darbinieki devušies uz starptautisko nekustamā īpašuma izstādi MIPIM Kannās.
Rīgas domes Preses un sabiedrisko attiecību pārstāve Marija Ābeltiņa portālam "Delfi" pastāstīja, ka uz Kannām devušies divi Rīgas domes darbinieki, kuriem apmaksāti gan ceļa izdevumu, gan uzturēšanās, kā arī izmaksāta komandējuma nauda.

Rīgas dome nekustamo īpašumu gadatirgū piedalīsies ar saviem projektiem un stendā, kura izgatavošanu un uzstādīšanu šogad finansē Rīgas domes partneri. Rīgas pilsēta no savas puses prezentēs Ziemeļu koridora un Torņakalna jaunā administratīvā centra projektus.

Uz izstādi no domes puses ir devušies divi darbinieki, kuriem ir apmaksāts komandējums, kas kopsummā pašvaldībai izmaksā aptuveni 3000 latu.

Šogad Rīgas domes stendā piedalīsies "Latvijas Nekustamo īpašumu attīstītāju asociācija", "Rīgas Pilsētbūvnieks", "Neweurope", "PBLC", "Inlat Consulting", "Domus", "AGN" un "Trīs Kalni".

MIPIM šogad norisinās Kannu Festivālu pilī. Pirmo reizi šāda izstādes notika 1990.gadā un tā ir atzīta par vienu no svarīgākajām šāda veida izstādēm pasaulē. Šogad izstāde norisinās no 10.marta līdz 13.martam.

Rīgas dome šajā izstādē piedalās jau vairākkārt. Pērn šai izstādē Rīgas stendā bija iespēja iepazīties ar vairākiem uzņēmumiem - "Ezerparks"," Immostate", "Latio", "Skanste", "Dommo", "Jaunie projekti" un "Jaunie trīs brāļi". Dalības maksu izstādei 50% apmēra sedza Rīgas dome, otru pusi apmaksāja investori. Kopējā dalība izstādē pērn izmaksāja 360 000 latus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!