Pēc notikušā konflikta Rīgas Ziemeļvalstu ģimnāzijas 6.b klasē, kā rezultātā skolu pamest bija spiesta kāda skolniece, Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta lietu departaments izvērtēs skolas direktores Dzintras Kohvas atbilstību amatam. Tiekot arī apsvērta iespēja izšķirt skolēnus, kas internetā ņirgājušies par savu klasesbiedreni, vēsta laikraksts "Diena".
Rīgas bērnu tiesību aizsardzības centra direktors Jānis Gulbis laikrakstam atzinis, ka apsvērta iespēja rupjo komentāru rakstītājus "izšķirt" - kādus no viņiem pārcelt uz paralēlklasēm, lai klasē būtu labvēlīgāks klimats.

Jau vēstīts, ka septiņu Rīgas Ziemeļvalstu ģimnāzijas 6.b klases skolēnu vecākiem tiks uzlikts 25 latu administratīvais sods par bērnu nepieskatīšanu, jo jaunieši interneta portālā draugiem.lv ņirgājušies par savu klasesbiedreni.

"Delfi" jau rakstīja, ka psiholoģiskas vardarbības dēļ kādai ZVĢ sestās klases skolniecei nācies bēgt no skolas, jo vairāki klasesbiedri par viņu ilgstoši ņirgājušies un centušies arī fiziski aizskart. Meitenes vecāki notikušajā vaino skolu un portālu draugiem.lv, kur ilgstoši meitene izsmieta. Ziemeļvalstu ģimnāzijas vadība pārmetumus noraida.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!