Foto: LETA
Reformu partija (RP) ir iesniegusi Centrālajā vēlēšanu komisijā deputātu kandidātu sarakstu Rīgas domes vēlēšanām ar 60 kandidātiem, portālu "Delfi" informēja RP.

Reformu partijas Rīgas vēlēšanu saraksta līdere un mēra amata kandidāte ir Inga Antāne, kvalificēta juriste, advokāte, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra padomniece.

Ar otro numuru sarakstā startē Ekonomikas ministrijas parlamentārais sekretārs Vilnis Ķirsis, trešā sarakstā – ekonomikas ministra padomniece Ilona Platonova.

Rīgas domes vēlēšanās Reformu partijas sarakstā startē arī Nellija Titova, kas ir izglītības jautājumu speciāliste un vada Izglītības ministra biroju. Uz Rīgas domi kandidē arī pazīstamais mākslinieks Bruno Birmanis.

Reformu partijas Rīgas programmas prioritātes ir atbalsts uzņēmējdarbībai, investīciju piesaiste, izglītība, energoefektivitāte un dzīvojamo māju renovācija.

Prioritāte ir arī labas pārvaldības principu ieviešana pašvaldības darbā, pašvaldības uzņēmumu caurskatāma un atbildīga darbība, kā arī reāli strādājošas Vienas pieturas aģentūras izveide pašvaldībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!