Santa Klausa pārstāvniecībā šā gada nogalē gatavojas atvērt Santa Klausu skolu, pastāstīja Santa Klausa servisa vadītāja Baiba Zvaigzne.
Viņa stāstīja, ka šajā skolā visiem jaunajiem Santa Klausiem būs iespējams konsultēties ar dažādiem speciālistiem - pedagogiem, psihologiem -, kuri varētu dot padomus, kā pareizi kontaktēties ar cilvēkiem, īpaši ar bērniem.

"Pagaidām vēl nav zināms, vai šo ideju izdosies pilnībā realizēt jau šajā gadā, bet pilnīgi noteikti tas varētu notikt nākamā gada vasarā," piebilda Zvaigzne.

Otrdien oficiālajā Santa Klausa pārstāvniecības atklāšanā viesnīcas "Rolands" izpilddirektore Marika Zante stāstīja, ka decembra sākumā viesnīcas teritorijā darbu sāks arī Ziemassvētku tirdziņš, kurā būs iespējams iegādāties dāvanas, ko iesaiņot palīdzēs rūķi.

Laikā no 6. līdz 8.decembrim savā pārstāvniecībā uzturēsies arī Santa Klauss.

Pārstāvniecībā no otrdienas katru dienu darbosies seši rūķi - Bučiņa, Gaismiņš, Pekstiņš, Podziņš, Gudrītis un Čučiņš, kuri palīdzēs iesaiņot dāvanas, saņems un nosūtīs bērnu atnestās dāvanas,klāstīja Zvaigzne.

Santa Klauss Rīgā viesojās septembrī. Santa Klausa pārstāvniecībā, kas atrodas viesnīcā "Rolands", viņam iekārtots birojs ar atsevišķu numuru. Viesnīcas foajē novietots īpašs viņam gatavots krēsls, kas atrodas pie kamīna, pa kuru Santa Klauss nolaidīsies Ziemassvētku vakarā pēc atlidošanas no savas pastāvīgās mītnes zemes Rouvaniemi Lapzemē Somijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!