Foto: DELFI Aculiecinieks
No 18. līdz 22. jūnijam Rīgā trešo reizi viesosies kulinārijas projekts un restorāns "Dinner in the Sky". Pasākumā šogad piedalīsies labākie vietējie un ārzemju šefpavāri, tostarp arī pasaules TOP 20 restorāna "Frantzén/Lindeberg" šefpavārs Bjorns Frantzens, informē rīkotāji.

Arī šogad rīdziniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja baudīt maltīti 50 metru augstumā. "Dinner in the Sky" pacelsies no Okupācijas muzeja laukuma, kas ļaus izbaudīt Rīgas ainavu no putna lidojuma.

Savas ēst gatavošanas prasmes pasākuma viesiem demonstrēs trīs pasaules līmeņa pavāri - zviedrs Frantzens, igaunis Mihkels Heinmets, kurš šobrīd strādā restorānā "Degustare" un restorāna "Vincents" šefpavārs Mārtiņš Rītiņš.

Atkarībā no piedāvātās ēdienkartes un gaisā pavadāmā laikā, būs iespējams izvēlēties starp trim dažādiem "Dinner in the Sky" piedāvājumiem.

"Esam pārliecināti, ka šogad Dinner in the Sky izvērtīsies par augstākā līmeņa gastronomisko notikumu, kāds jebkad norisinājies Latvijā," ir pārliecināts "Dinner in the Sky" pārstāvis Baltijā Risto Meigas.

Kopumā "Dinner in the Sky" jau darbojas 45 pasaules valstīs un ieguvis oficiālu autorizāciju valstīs ar visstingrākajiem drošības noteikumiem – ASV, Kanādā, Austrālijā, Dienvidāfrikā u.c.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!