Foto: DELFI

Rīgas domes Labklājības departaments sadarbībā ar SIA "OnPlate" īstenos bezmaksas veselību veicinošus un izglītojošus seminārus par dažādiem veselības jomas jautājumiem. Šādi semināri tiks rīkoti līdz 2023. gada aprīlim, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Semināra "Brokastis ar speciālistu" mērķis ir sniegt iespēju iedzīvotājiem tikties ar dažādu veselības jomu speciālistiem neformālā gaisotnē, tādējādi uzzinot veselības veicināšanas aktualitātes un saņemot atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.

Līdz 2023. gada 15. aprīlim kopā tiks īstenoti 30 izglītojoši pasākumi ar dažādu ārstu dalību.

Seminārus vadīs sertificēti ārsti tādās specialitātēs kā kardioloģija, onkoloģija, psihiatrija, dermatoloģija, gastroenteroloģija un citas.

Pirmā tikšanās notiks 17. jūlijā, no pulksten 10 līdz pulksten 12.30, "OnPlate" telpās Alauksta ielā 21, kur seminārā viesosies sertificēta ginekoloģe Karlīna Elksne. Interesentiem nepieciešams pieteikties iepriekš pa tālruni 26358346 vai e-pastu: laima@onplate.lv.

Apmeklētājiem ir jābūt vakcinētiem pret Covid-19 vai vīrusu pārslimojušiem. Apmeklējot pasākumu, būs jāuzrāda derīgs Covid-19 sertifikāts kopā ar personu apliecinošu dokumentu (pasi vai ID karti).

Nodarbību laikā tiks nodrošināti epidemioloģiskās drošības pasākumi saskaņā ar valdības prasībām.

Semināri noris Eiropas Sociālā fonda projekta "Mēs par veselīgu Rīgu!" (Nr. 9.2.4.2/16/I/021) ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!