Foto: F64
Vecgada vakarā ceturtdien vairāki klubi Rīgā piedāvās iespējas īpaši rīkotās ballītēs un pasākumos sagaidīt 2010.gadu.

Klubā "Četri balti krekli" Jauno gadu varēs sagaidīt kopā ar "ČBK orķestri", kas jau kādu laiku priecē kluba apmeklētājus ceturtdienu zaļumballēs. Jaunā gada sagaidīšana klubā solās būt gana jautra, jo būs gan šampanietis, gan arī dažādi pārsteigumi.

Kokteiļbārā "Star Lounge" Jaunā gada svinības sāksies jau no plkst.21 un turpināsies līdz pat rītausmai. Pasākuma rīkotāji sola patīkamu atmosfēru un dejas populāras mūzikas pavadījumā, kuru nodrošinās dīdžejs VIP ar īpašo, šarmanto dīdžejmeiteni.

Kokteiļbāra bārmeņi ir sagatavojis garšīgu kokteiļu receptes. Kā ikkatru gadu svētku uguņošanu būs iespējams vērot tuvāk zvaigžņotām debesīm, no putna lidojuma augstuma - "Star Launge" terases. Svētku noskaņojumu radīs arī vīdžeja uzinstalētās video projekcijas, kas tiks projektētas pasākuma laikā uz ekrāna.

Klubā "Depo" Jaunā gada ballītē "Glamorous Indie Rock & Roll" spēlēs dīdžejs Guntis, bet regeju, ska un punk spēlēs dīdžejs Didzkins un draugi. Ieeja klubā līdz pusnaktij būs viens lats, bet 2010.gadā - divi lati.

Studentu klubā Vecgada naktī notiks Jaunā gada sagaidīšanas pasākums "Escape from reality". Turklāt "Studentu kluba jaunumu" abonementiem iecerēta īpaša, burbuļojoša akcija.

Viesnīcas "Rīga" 2.stāva restorānā "Palm Garden" notiks Jaungada pasākums "Džezā tikai Jaunais gads".

Klubs "Artelis" šai naktī piedāvās pasākumu "Tīģera pēdējās vakariņas". Vakara programmā plānotas vakariņas, populārā skeča "Dinner For One" Arteļa versija, grupas "Keksi", Aijas Vītoliņas un Mr.Šika no Lietuvas uzstāšanās.

Restorānā "Fīlings" norisināsies "Jaunā gada Balle 2010 ar Fīlingu". Par muzikālo baudu gādās "Latvian Blues Band", kā arī atraktīvās dziedošās viesmīles. Tāpat paredzēts svētku šampanietis pusnaktī, pārsteigumi, atrakcijas, laimes liešana.

Viesnīcā "Hotel de Rome" Jaungada naktī būs pasākums "Bez mīlestības nedzīvojiet" kopā ar Otto Švarca kungu. Pasākuma laikā paredzēta svētku uzruna, ieskats pagājušā gadsimta Rīgas 20.-30. gados, aizraujošas dejas un smeldzīgas romances, burvju mākslinieku priekšnesumi, bagātīga svētku ēdienkarte, dzirkstošais vīns pusnaktī, dejas un citi pārsteigumi.

Tīģera gads klubā "Godvil" sāksies ar svinīgu karnevāla programmu. Pasākuma rīkotāji sola dāvanas no Salatēta un brīnumskaistās Sniegbaltītes, vokālistu uzstāšanos, "House" programmu līdz rīta gaismai, šampanieša jūru, un milzīgu pozitīvisma lādiņu visam 2010.gadam.

Klubā "Pulkvedim neviens neraksta" no plkst.22 sāksies pasākums "Freeky-deeky New Year partee", kura laikā augšējā zālē skanēs "Funky Groove Selectors & Turbo Scratch Operators - AG & Raitis", "Incredible Bango Man - TIAGO", kā arī "Magic Doodoo Breakers & VJ Ostrovsky".

Apakšējā zālē būs "Bacardi lounge" un spēlēs dīdžejs "D.Tribe".

Andrejsalā Jaunais gads tiks sagaidīts ar aktuālu mūzikas grupu un dīdžeju piesātinātu koncertprogrammu. Muzikālā ceļojumā 2010.gadā Andrejsalā klātesošos pavadīs grupas "Sun Quay", "Forshpil", "Kuchenbeat", "JJ Project", "Apofeoz Sound System", kā arī dīdžeji Ksenia Kamikaza, DJ Kone, DJ Funkstrot, DJ Space Contour, DJ Bombey, DJ Moro un videomākslinieki VJ Astrowind un VJ Pleshkan.

Pasākuma laikā darbosies bārs "Coffee Time".

"Bites Blūza klubā" Jaungada naktī no plkst.20 pasākums sāksies ar karstvīna un piparkūku baudīšanu. Klubā skanēs Ziemassvētku blūza programma un plānota "Latvian Blues band" muzicēšana pēc pusnakts.

Plkst.22 Vecrīgas klubā "Coyote Fly" gaidāmas vispasaules Jaungada svinības. Šajā klubā Tīģera gads tiks sagaidīts trīs reizes - gan pēc Latvijas, gan Krievijas, gan Amerikas laika. Ik pēc stundas nāks Salatētis un sniegbaltītes ar dāvanām, plaukšķenēm un šampanieti.

Plkst.22.22 restorānā "KID." Pulkveža Brieža ielā notiks Jaunā gada sagaidīšanas masku balle.

Plkst.19 pārsteigumiem bagāts vakars sāksies muzikālajā krodziņā "Čau, Rasma!". Par muzikāli patīkamiem un īpašiem brīžiem parūpēsies dziedātāja Ginta Ēķe, puišu grupa "Latte" un īpašie viesi - vokālā grupa "Cosmos".

Plkst.22 Jaunā gada sagaidīšanas pasākums, veltīts TV un radio tematikai, plānots Rīgas klubā "Crystal". Viesi vakara gaitā varēs noskatīties teatralizētu uzvedumu "Zilā uguntiņa", pēc pusnakts būs iespēja baudīt somu muzikālo projektu "Agnia", "Stacy" un "Euphoria" koncertšovus, bet pēc tiem līdz pat rītam būs iespēja izdejoties diskotēkā 80.gadu hitu ritmos.

Svētku pasākumi mūzikas pavadībā Jaungada naktī paredzēti arī klubā "Essential" un neatkarīgajā teātrī "Kabata".

Tāpat Vecgada vakaru būs iespējams pavadīt Doma laukumā, kur no plkst.22 līdz 23.30 muzicēs grupa "Labvēlīgais tips". Pēc tam plānota svētku uguņošana pie Brīvības pieminekļa, bet līdz plkst.2 naktī darbosies Jaungada tirdziņš Doma laukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!