Foto: LETA
Rīgā stiprā vēja dēļ sakritušu koku dēļ dažviet uz vairākām ielām trešdienas rītā apgrūtināta satiksme, vēstī Latvijas Radio (LR).

Rīta agrumā koki sakrituši uz vairākām ielām, tostarp uz Dzintara ielas un Ģimnastikas ielas. Kāds lūzis koks galvaspilsētā uzkritis kādai automašīnai, informēja LR.

Valsts policija informēja, ka trešdienas rītā Brīvības ielā 412 lūzuša koka dēļ abos virzienos uz laiku bija slēgta transporta kustība.

Portāls "Delfi" novēroja, ka lūzuši zari sakrituši uz brauktuvēm Pērnavas ielā, Brīvības ielā, gan Pārdaugavā, automašīnas tos apbrauc.


Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs informē, ka galvaspilsētā ziemeļrietumu, rietumu vējš brāzmās sasniegs 25 metrus sekundē.

Spēcīgais vējš, kas trešdien no rīta pat sasniedza vētras spēku, nav izraisījis elektroapgādes traucējumus Rīgā. AS "Sadales tīkls" dispečeru dienesta sniegtā informācija liecina, ka no rīta nav konstatēti stihijas radīti avārijas atslēgumi un situācija ir stabila, portālu "Delfi" informēja "Latvenergo".

Arī citviet Latvijā vējš nav izraisījis būtiskus postījumus. Rēķinoties ar laika apstākļiem, AS "Sadales tīkls" operatīvie dienesti ir darba gatavībā, lai iespējami īsākajā laikā novērstu iespējamos elektroapgādes traucējumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!