Pirmajā skolas dienā 3.septembrī taksometru firma "Rīga Taxi" organizēs tradicionālo mācību gada sākuma akciju, kurā pirmklasnieki kopā ar vecākiem bez maksas tiks vesti uz skolu ar taksometriem.
Par to informēja "Rīga Taxi" valdes priekšsēdētājs Genādijs Aksjonovs, norādot, ka bezmaksas pakalpojums būs pieejams Rīgas robežās no pulksten 8 līdz 10 visiem pirmklasniekiem un viņu vecākiem. Savukārt pasūtīt taksometrus jau pirms akcijas nevarēs, lai nerastos situācija, ka "Rīga Taxi" nespēj apkalpot visus braukt gribētājus, paskaidroja Aksjonovs.

Jau ziņots, ka sākotnēji "Rīga Taxi" akciju bija iecerējuši rīkot 1.septembrī - Zinību dienā, taču tā šogad iekrīt sestdienā un vairākums Rīgas skolu mācības uzsāks tikai 3.septembrī. Tādēļ akciju nolemts pārcelt.

Visiem skolēniem, kuri 3.septembrī uz skolu brauks ar "Rīga Taxi" taksometriem, tiks pasniegtas arī nelielas dāvaniņas, kuras piešķirs laikraksts "Diena", "Sandy Lion" un "Pica Lulu".

"Akcijas mērķis ir veicināt svētku noskaņu Rīgā, kā arī piesaistīt jaunus klientus," paskaidroja Aksjonovs, izsakot cerību, ka, tā kā vairums rīdzinieku pēc atvaļinājuma vai skolas brīvlaika ir atgriezušies pilsētā, bezmaksas brauciens pievērsīs viņu uzmanību "Rīga Taxi" pakalpojumiem. Akciju pirmklasniekiem pirmajā skolas dienā "Rīga Taxi" organizē jau ceturto reizi, un iepriekšējā gadā akcijas ietvaros uz skolu aizbrauca vairāk nekā 300 pirmklasnieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!