Foto: DELFI

Paralēli jau notiekošajiem Aleksandra Čaka un Bruņinieku ielu remontdarbiem ielu seguma atjaunošana Rīgā tiks uzsākta arī Bērzaunes ielā, Ilūkstes ielā pirms krustojuma ar Dzelzavas ielu un Jēzusbaznīcas ielā, portālu "Delfi" informēja Rīgas domes Satiksmes departamentā.

No 14. līdz 17. oktobrim Ilūkstes ielā pirms krustojuma ar Dzelzavas ielu ir paredzēti ielas seguma maiņas remonta darbi. Ceturtdien, 15. oktobrī, pa dienu tiks veikti sagatavošanas darbi, naktī uz piektdienu notiks frēzēšanas, savukārt naktī uz sestdienu – asfaltēšanas darbi.

No 13. līdz 24. oktobrim ielas seguma un ceļa apmaļu nomaiņa tiks veikta arī Jēzusbaznīcas ielā, savukārt Bērzaunes ielas seguma atjaunošanas darbi norisināsies no 12. līdz 25. oktobrim. Šonedēļ Bērzaunes ielā notiks komunikāciju regulēšana ar lokāliem satiksmes ierobežojumiem, bet nākamnedēļ tiks veikta frēzēšana un asfaltbetona ieklāšana.

Pašlaik notiek arī objekta "Satiksmes pārvads pāri dzelzceļa sliežu ceļiem Rīga – Skulte ar pievedceļiem 1. kārtas būvniecība" realizācija. Tās ietvaros uz būvniecības laiku Viestura prospektā ir satiksmes ierobežojumi un ir jārēķinās ar iespējamiem sastrēgumiem maksimumstundās. Vēršam uzmanību, ka VAS "Latvijas dzelzceļš" ir veicis vilcienu kustības ierobežojumus Tilta ielas dzelzceļa pārbrauktuvē un Ezera ielas dzelzceļa pārbrauktuvē, veicinot satiksmes plūsmas uzlabošanos dienas maksimumstundās. Lai nokļūtu uz Vecmīlgrāvi un Jaunciema gatvi, iedzīvotāji ir aicināti izmantot Tilta, Tvaika un Ezera ielas.

Tāpat Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka no 13. līdz 18. oktobrim starp Lielo ielu, Silikātu ielu, Tekstilnieku ielu un Velkoņu ielu tiks ierīkota dzīvojamo zonu teritorija, kā arī Velkoņu un Tekstilnieku ielās tiks samazināts atļautais braukšanas ātrums līdz 30 km/h. Maksimālā atļautā braukšanas ātruma zona 30 km/h tiks ierīkota arī teritorijā starp Graudu ielu, Ēbelmuižas ielu, Mālu ielu un Zaļenieku ielu (šo ielu iekļaujot 30 km/h zonā).

Iedzīvotāji aicināti sekot līdzi satiksmes organizācijas izmaiņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!