LSDSP rīkotā koncerta dēļ Rīgas autovadītāji patlaban piedzīvo vienu no lielākajiem sastrēgumiem šajā sezonā, novēroja DELFI. Sastrēgumi izveidojušies visās ielās, pa kurām iespējams nokļūt uz kādu no tiltiem, kas šķērso Daugavu, kā arī ielās.
Tā piemēram, Satekles iela ir sastrēgusi līdz pat Valmieras ielai, neraugoties uz Ceļu policijas regulētāja darbu krustojumos ar Lāčplēša ielu. Sastrēgums izveidojies arī Lāčplēša ielā, Dzirnavu ielā sastrēgums izveidojies no dzelzceļa tilta līdz pat krustojumam ar Gogoļa ielu abos virzienos. Sastrēgums piepildījis arī visas ieliņas, kas krustojas ar Dzirnavu ielu šajā rajonā - Puškina iela, Turgeņeva iela u.c. Piemēram, lai veiktu aptuveni 50 metrus pa Puškina ielu un veiktu kreiso pagriezienu uz Dzirnavu ielu, nepieciešamas apmēram 20 minūtes.

Apgrūtinātā kustība pa krastmalu veicinājusi sastrēguma veidošanos arī Lokomotīves ielā, kuru var izmantot kā alternatīvu iespēju nokļūt Ķengaragā vai turpināt ceļu Salaspils virzienā.

Bezcerīgi sastrēgumi valda tradicionālajās vietās - 13.janvāra ielā virzienā uz Daugavu, visās ielās, pa kurām iespējams uzbraukt uz Vanšu tilta.

Kā ziņo BNS, Rīgas kārtības policijas inspektors Aigars Bērziņš norāda, ka pēc 11.novembra krastmalas slēgšanas sastrēgumi pilsētā ir ne lielāki kā ikdienā.

Jau informējām, ka piektdien Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas rīkotā koncerta dēļ slēgta satiksme 11.novembra krastmalā un partiju līderi jau iepriekš atvainojās autovadītājiem par neērtībām, taču uzskata, ka tās var pieciest lielā koncerta dēļ.

DELFI aicina lasītājus informēt par citām sastrēgušajām vietām, cerot, ka tādējādi kaut nedaudz var palīdzēt izvēlēties optimālo maršrutu un izvairīties no visbezcerīgāk sastrēgušajām ielām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!