Lai "Rīgas Balss" lasītāji jau pusdienlaikā varētu saņemt jaunākās ziņas par notiekošo Rīgā, Latvijā un pasaulē, no 2.maija laikraksts iznāks plkst.12. Savukārt laikraksts "Vakara Avīze "Vakara Ziņas"" no šodienas tiek piegādāts kopā ar rīta presi.
"Rīgas Balss" ("RB") galvenā redaktore Anita Daukšte pastāstīja, ka jaunā kārtība paredzēta pircēju ērtībām, lai cilvēki, kuri strādā Rīgā un ārpus tās, jau pusdienlaikā varētu iegādāties savu iecienīto laikrakstu. Paredzēts, ka laikrakstu ap plkst.12 varēs nopirkt kioskos un citās tirdzniecības vietās.

Šodien laikraksts iznāca kopā ar rīta presi, un, kā norādīja Daukšte, tas darīts, domājot par abonētāju ērtībām. Tā kā rīt ir brīvdiena un pasts netiek piegādāts, "RB" parūpējusies, lai lasītāji laikrakstu saņemtu tā iznākšanas dienā.

"Vakara Ziņu" ("VZ") galvenā redaktora vietas izpildītājs Ainars Vladimirovs paskaidroja, ka šī laikraksta iznākšanas laiks mainīts tādēļ, ka lasītāji ārpus Rīgas parasti avīzi saņēma nākamajā dienā, bet piektdienas numuru kopā ar sestdienas laikrakstu.

Lai arī "VZ" turpmāk iznāks kā rīta laikraksts, tā nosaukumu nav plānots mainīt. Kā norādīja Vladimirovs, nosaukums netiks mainīts, jo tas jau ir ierasts un pazīstams kā preču zīme.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!