Par ikgadējā konkursa "Labākais raksts Latvijas presē 2002. gadā" uzvarētāju nosaukts laikraksta "Rīgas Balss" ziņu redaktors Imants Vīksne.
Konkursa, ko rīkoja laikraksts "Dienas bizness" kopīgi ar Latvijas Preses izdevēju asociāciju, nobeiguma ceremonijā Žurnālistu namā trešdien Vīksne saņēma galveno balvu - Bonnier grupas prēmiju 25 000 Zviedrijas kronu (1725 lati).

Galvenā balva Vīksnem piešķirta par 2002. gadā publicētajiem rakstiem "Politiķi likumīgi nolaupa Latvijas mežus" un "Saulkrastu zemju skandāls turpinās".

Kā 2002. gada labākie rakstu autori konkursam bija izvirzīti arī bijušais laikraksta "Dienas Bizness" galvenais redzktors Juris Paiders ar rakstiem "Nestāšanās ES Latvijai dos lielākas ekonomiskās izaugsmes iespējas" un "ES noteikumi Latvijai nav pieņemami", bijušais žurnāla "Kapitāls" galvenais redaktors Guntis Rozenbergs ar rakstu "Rīgas naudas neceļi", laikraksta "Telegraf" žurnāliste Anna Novicka ar rakstu "Hroņika neobjavļennovo bankrotstva."

Balvai bija izvirzīti arī Neatkarīgās Rīta Avīzes žurnālisti Ritums Rozenbergs, Uldis Dreiblats, Gunta Skrebele un Aldis Bērziņš ar rakstu sēriju par hokeja halles celtniecību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!