Foto: F64

AS "Rīgas Centrāltirgus" izsludinājusi atklātu konkursu par tirdzniecības vietu nomas kontroles ("Market Control") izstrādi un apkalpošanu, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Iepirkuma nolikumā paskaidrots, ka konkursa mērķis ir izveidot jaunu, drošu, uz modernām tehnoloģijām balstītu informācijas sistēmu, kas nodrošina mobilu klientu apkalpošanas procesu.

"Market Control" būs sistēma, kas attēlos "Rīgas Centrāltirgus" teritorijā esošās brīvās un iznomātās tirdzniecības vietas un nomas objektus elektroniskā, interaktīvā plānā. Sistēmai būs jānodrošina iespēja terminālī iznomāt tirdzniecības vietu un norēķināties par to.

Tāpat sistēmai jānodrošina tirdzniecības vietu izmantošanas kontrole, nodrošinot ar papildus informāciju par apmaksātajām un kavētajām nomas maksām, apmaksu statistikas veidošanu un tirdzniecības vietu noslodzes analīzi.

Sistēmas ieviešanas mērķis ir mazināt manuālo darbu, atvieglot tirdzniecības vietas nomas maksas apmaksas veikšanu, skaidrots nolikumā. Tāpat tiek plānots, ka sistēmai jāspēj daudzpusīgi atspoguļot noslodzi un veikt tās analīzi.

Nolikumā rakstīts, ka līgums ar komersantu būs spēkā 18 mēnešus. Sistēma jāizstrādā un jāievieš līdz 2020. gada 31. janvārim. Bet pēc tam tā vēl gadu jāapkalpo.

Pretendenti piedāvājumus var iesniegt līdz 4. aprīlim.

"Rīgas Centrāltirgus" akcionārs ir Rīgas dome. Uzņēmums 2017. gadā apgrozīja 7 026 992 eiro, zaudējot 796 163 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!