Konkursa komisija par Rīgas pašvaldības aģentūras "Rīgas mājoklis" direktoru Rīgas domei ieteiks apstiprināt Izglītības un zinātnes ministrijas Iekšējā audita departamenta direktora vietnieku Anatoliju Aleksejenko, informēja Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļā.
Aleksejenko ir pabeidzis Latvijas Universitātes Juridisko fakultāti, kā arī apguvis vienu apmācības kursu Latvijas Lauksaimniecības universitātē un četrus apmācību kursus Rīgas Politehniskā institūta Enerģētikas fakultātē. Vērtēšanas komisijas lēmumu izskatīs Rīgas domes Īpašuma un privatizācijas lietu komiteja un Rīgas domes prezidijs, bet galīgo lēmumu pieņems Rīgas domnieki. Konkursā uz "Rīgas mājokļa" direktora amatu bija pieteikušies astoņi pretendenti, tajā skaitā arī līdzšinējais direktora pienākumu izpildītājs Vladimirs Uskovs.

Rīgas dome 4.jūnijā atbalstīja pašvaldības aģentūras "Rīgas mājoklis" izveidošanu un tās nolikumu. "Rīgas mājoklis" darbojas Rīgas dzīvojamo māju privatizācijas komisijas vietā. Jaunās struktūras mērķis ir sekmēt dzīvojamo māju pārvaldīšanu un apsaimniekošanu, kā arī nodrošināt dzīvojamo māju privatizācijas procesa sekmīgu pabeigšanu pilsētā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!